Frozen yoghurt glass med jordgubbar, bästa receptet !

Publicerat i: Allmänt, Desserter Ica, arla, bakblogg, bloglovin, bäst, danskurser, dansukker, dessert, dr oetker, frozen, fräsch, glass, godast, kalas, matblogg, nyttig, recept, sommar, söt, yoghurtglass, zeta
Gårdagens fantastiska dag resulterade i en yoghurtglass med smak av jordgubb och för att följa temat så gjorde jag också en grillad jordgubbspaj, båda blev magiska och nu ska det finslipas lite för perfekta enkla recept till er. 
Yoghurtglassen med smak av jordgubb var försvinnande god bokstavligen talat för jag hann knappt servera den innan  den var slut, den var läskande fräsch och lagom söt helt perfekt för soliga dagar nu i sommar.
Smidig är den också då den är superenkel och går att göra i förväg och ha i frysen till rätt tillfälle.
 

Så, om ni som jag älskar glass så måste ni testa detta recept som jag slängde ihop igår.
 
Ingredienser:
 
- ca 5-6 dl frusna jordgubbar ( ca 500 g )
- 1-2 msk vaniljsocker
- 2 msk honung
- 1 dl vaniljyoghurt
 
Såhär gör du :
 
Blanda alla ingredienser i en mixer eller matberedare och mixa till slät sorbet , häll över i en form och ställ i frysen ca 1-2 timmar, tills den frusit ordentligt.

Njut sedan av en glass som jag lovar kommer uppskattas av både vuxna och barn.
 
 
 
 
 
 
#1 - - Natalie:

Såg riktigt gott ut! Måste testas!

Svar: Va roligt att höra ! :) jag lovar du blir inte besviken !!
Gustav Lagerträd

#2 - - Angelnrone:

Hejsvejs!

Oj det såg riktigt smarrigt ut! Måste bara prova!Det gröna bakverket ser ju också väldigt gott ut wow! Duktig du e!

Kram Angelnrone♥

Svar: Hej :) va roligt, ja det tycker jag absolut du ska göra !! Tack så jättemycket :) ha en fin dag ! //Gustav
Gustav Lagerträd

#3 - - Jessica:

Ser riktigt smarrigt ut och vilken fi röd färg den har! Ska absolut testas - älskar frozen yoghurt!

Svar: Va roligt :) ja visst är den härlig, du kommer älska denna !! // Gustav
Gustav Lagerträd

#4 - - Anna :

Hej!
Gjort glassen men den vill inte stelna :(

Svar: Hejsan ! Det var konstigt, min brukar alltid stelna efter en stund i frysen, jag ska kolla receptet med en gång! Tack för att du skrev !!
Gustav Lagerträd