Här kommer de färdiga resultatet av gräddbullarna som jag gjorde och för att citera min far och sambo så smakar de faktiskt som dom man köper i butik, bra betyg tycker jag !

Ingredienser :
- 1 dl äggvita (ca 3 ägg)
- 1 dl socker
- 3 gelatinblad
- 1 tsk vaniljsocker

Choklad efter smak att doppa bullarna i.
Rån att spritsa bullarna på.


Såhär gör du :

Stansa ut rundlar som du sedan ska spritsa bullarna på i valfri storlek.

Lägg gelatinet i kallt vatten.

Vispa äggvita och socker länge och hårt tills smeten är fast och har satt sig ordentligt , gör marängtestet ( vänd på bunken och smeten ska sitta kvar )

Vispa sedan i vaniljsocker.
Krama ut gelatinet och smält det i micron, vispa ner det i smeten.
Spritsa smeten på rånen och ställ i kylen i 3 timmar så dom sätter sig ordentligt.

Smält choklad och doppa de små underverken ställ i kylen och låt chokladen stelna.


Njut sedan av dina underbara gräddbullar.